Mitt framtida mål…

……….. ok, jag vet att detta är ett I-landsproblem men det är ändå otroligt irriterande. Framtill för typ 15 minuter sedan så har vi haft strömavbrott i nästan tre timmar. Vilket betyder igen dator efter att batteriet dog och inget internet och till slut ingen telefon.

Så ”när jag blir stor” och bli en riktigt välkänd, eller ökänd beror på hur man ser det, hacker så ska jag minsann lära mig hur jag kan få ström från någon annanstans.

Det är verkligen helt galet hur handikappad jag blev, allt jag gör om dagarna kräver ju antingen el och internet. Blir lite fascinerad över mina egna tankegångar också, det är precis som att jag inte fattar vad som går på el och inte. När elen först gick och jag inte kunde kom åt internet så tänkte jag ”ah, men då kollar jag lite på Netflix istället”. Precis som att jag inte behöver internet till det???

Som tur var så hade jag laddat ner lite filmer på datorn som jag kollade på tills batteriet dog. Sedan har jag faktiskt rotat fram en bok som jag aldrig läste ut, så nu har jag i alla fall kommit in i Stieg Larsson bok om Flickan som lekte med elden. Det var verkligen inte igår jag läste en helt vanlig bok. Rätt trevligt faktiskt.

Men som sagt i-landsproblem men jag är verkligen glad att strömmen är tillbaka!

Strömavbrott

 

(Visited 66 times, 1 visits today)