Surfa anonymt

Att kunna surfa helt anonymt behöver du inte vara en hacker för att göra.

Att kunna surfa helt anonymt är så mycket viktigare numer än det var för kanske bara ett par år sedan. Det gäller att tänka på sin integritet på nätet.

Många tror dessvärre att man är anonym bakom sin dator och ett alias/nickname. Tyvärr, hatet o brake it to you, men så är inte fallet! Allt du gör spåras och du surfar inte anonymt. Inte nog med att det kopplas till dig utan historiken om dig sparas också.

Vi har en lag som heter Ipredlagen och den säger att denna information om ditt beteende när du surfar skall sparas av operatörer. Det betyder att det finns information om vilka sidor du besöker, vilka du mailar och andra aktiviteter du gjort, som man kan finna i efterhand.

Dock finns det sätt att surfa hemligt på!

1: dold.se

dold.se är en sida som ger dig en svensk anonymiseringtjänst för att kunna surfa anonymt! Genom att använda denna tjänsten så blir det mycket svårare för utomstående att veta vad du gör på nätet och var du gör det!

2: Relakks.se

Relakks är en tjänst som erbjuder dig ett sätt att alltid vara säker och anonym på internet oavsett vad du gör eller vem som lyssnar på dig, till ett överkomligt pris.

3: Privacy Guardian

Privacy Guardian är ett verktyg som gör att inget loggas/sparas

surdfa

(Visited 157 times, 1 visits today)