Tjejer och datorer

det är skillnad på tjejer och tjejer tror jag när det kommer till att använda sin dator. Jag är en av de tjejer som är lite mer som en kille.

Många är dock de tjejer, som bara använder sina datorer för att skriva sina bloggar, hänga på facebook, twitter och andra sociala medier.

Killar nyttjar ofta sina datorer på mycket bättre sätt, även om det givetvis även här finns de som enbart lattjar runt på nätet.

Det gör även att det blir nog skillnad på vad för dator man bestämmer sig för att äga. Min dator är en monsterdator mot vad många andra tjejer har. De satsar gärna på rosa små laptops, medan jag har en rejäl stationär dator som tål allt eller ja iaf det mesta

Eller är jag fördomsfull nu?

Skriv gärna kommentarer på vad ni tror eller vad ni vet om saken i fråga!

dator

(Visited 137 times, 1 visits today)